Designerkläder Handväskor – Gucci Handväskor

Inledning: Lyx och utsökta hantverket är synonymt med namnet Gucci. Grundades 1921, öppnade Gucci Design House första lädervaror butik i Florens, Italien. På kort tid blev de betraktade som ett ledande modedesigner handväskor, aftonväskor och mer. Till denna dag, är Gucci ansedda runt om i världen för deras enkla, klassiska mode design. Beskrivningarna av dessa utvalda Gucci handväskor kommer att ge dig information om funktioner för några av de mest populära Gucci väskor.

Gucci Designer Svart Mode kuvertväska är en tidlös, klassisk handväska som kommer att komplettera någon samling. Tillverkad i mjukt, svart läder, har det bambu och tofs detalj på frontluckan. Formen på påsen är en tunn rektangel. Väskan har en guld ton avtagbar kedja rem som ger en 9 tums droppe för enkel transport. Det har en enkel klaff stängning och är helt fodrad med ett inre glidficka. Väskan är tillverkad i Italien. Måtten är: 11 ”L x 6” H x 1 ”W.

Gucci Handväskor

Gucci svart läder Designer Hobo är funktionell och snygg. Skalet är präglad med Gucci monogram logotyper. Formen på påsen är fyrkantig. Denna väska har en bekväm och säker dragkedja topp stängning. Det finns en enda axelrem fäst med silver ton hårdvara. Den svarta duken foder har en ficka med dragkedja på ena sidan. Denna väska är tillverkad i Italien. Måtten är: 10,5 ”L x 10” H x 4 ”W.

Gucci Crystal samling Designer handväskor är kända för den belagda Gucci arbetsytan detalj och färg. Formen på denna väska är rektangulär. Färgen är beige och ebenholts. Denna toto presenterar läderhandtag. De löstagbara, läder, dubbla axelband erbjuda möjligheten att bära väskan över axeln eller för hand. Den öppna toppen avslöjar helfodrad inredning i mörkbrunt bomull med en inre blixtlås ficka. Den är tillverkad i Italien. Måtten är: 12 ”L x 13” H x 4,5 ”W.

Detta Gucci Blue Denim Designer handväskan är en mindre väska perfekt för utekvällar eller dagligt bruk. Skalet är blå denim, Gucci logo tyg. Den är detaljerad med solbränna skinn och handtag. Formen på påsen är rektangulär. Detta eleganta handväska är den uppdaterade versionen av en tidigare mycket populär, Gucci handväska design. Den har ett bekvämt justerbar rem och zip-top-kapsyl. Hårdvaran är ljus guld-ton. Dragkedjan dra är charmigt klar med en guld-ton, Gucci logo inskrivet flik. Formen på påsen är rektangulär. Interiören är fodrad och har en ficka på en sida. Väskan levereras med en Gucci sovvagn och en dammskydd. Denna handväska är gjord i Italien. Måtten är om: 9 3/4 ”H x 5” L x 4 ”W.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *