Fördelning av Bikini Utformar

När det gäller shopping personer älskar alternativ. Vare sig det är färger, stilar eller vad det kanske fler alternativ desto bättre. Detta säkerställer att det finns en större chans andra kommer inte att bära samma sak, liksom att hitta rätt passform för din kropp. Detta gäller särskilt för bikinis. Med bikinis finns många olika typer av stilar med var och en för att matcha en kvinno önskemål. Om en kvinna är konservativ kan hon vill ha något som en baddräkt som täcker upp mer av hennes kropp eller om hon är mer äventyrliga kan hon vill ha något som liknar en rem bikini. När det gäller att köpa rätt bikini du behöver för att få en stil som inte bara matchar din personlighet, men också din kroppstyp. Med det finns så många olika typer av bikini stilar, här är en uppdelning av några av dem att hjälpa dig hitta den rätta för dig.

Bikini
En bikini stil som inte täcker mycket av din kropp och är en för dem som gillar att visa upp det utseende är en micro bikini. Vissa variationer hos mikro bikini användning lim eller tråd för att hålla tyget på plats över könsorganen. Dessa konstruktioner kräver inte några ytterligare sidobanden för att hålla plagget på plats. De mest radikala varianter av mikro bikini är helt enkelt tunna axelband som täcker lite eller inget av bärarens kropp. Termen micro bikini myntades 1995 i en online community tillägnad entusiaster av de extrema design.

En annan bikini typ som är mer täcker upp sedan mikro bikini är en baddräkt. Denna bikini används för att täcka upp mer av kroppen och samtidigt kan vara bra för simning. Det ger dig mindre motstånd i vattnet och gör det lättare för dig att simma. Denna sommar när sommarspelen äger rum i London kommer du att se alla de kvinnliga simmare bära dessa typer av baddräkter. Vi har också börjat se mönster för män som kommer att bära något liknande för att öka hastigheten i vattnet.

Bikini

En tredje bikini typ som återigen som inte lämnar mycket till fantasin är den brasilianska bikini. Fashioned efter bikinis i Brasilien detta inte täcker mycket. Det visar upp en hel del hud och återigen avsett för dem som inte har något emot människor som söker eftersom denna bikini kommer att dra uppmärksamhet till dig.

Dessa är bara ett urval av några av de många bikini stilar du kan checka ut när man köper en bikini.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *